Els

Nimphéa Team

Els

Na mijn studies Biomedische Laboratoriumtechnologie met optie Farmaceutische en Biologische Technieken ging ik aan de slag als validatie-uitvoerder bij het Rode Kruis, Dienst voor het Bloed. Een zeer leerrijke ervaring, maar toch merkte ik dat mijn hart niet bij deze job lag.

In avondschool volgde ik voetverzorging om in 2007 als pedicure in bijberoep aan de slag te gaan. Na de geboorte van onze eerste zoon waagde ik de sprong, gaf mijn vaste job op en nam een pedicuresalon over.

Eens gebeten door de microbe, volgde ik ook Thaise voetmassage, massagetechnieken, Japanse gelaatsmassage en uiteindelijk schoonheidsverzorging. Op werkvlak vielen alle puzzelstukjes op hun plaats, ik miste alleen nog een merk waar ik 100% achterstond.

In 2014 kocht ik het tijdschrift ‘Goed Gevoel’ waar een box met verzorgingsproducten in zat. Nog vóór ik de doos opende, was ik verkocht. Die geur… zalig! De filosofie, het concept, de verpakking, ik werd verleid en toen ik daadwerkelijk de producten gebruikte, werd ik verliefd. Mijn eerste contact met duurzame producten. Ik gooide alle reguliere verzorgingsproducten de deur uit en begon RainPharma te verdelen. De toon was gezet. Na 7 mooie jaren met RainPharma scheidden onze wegen. Still love the products, echt. Het was een mooie, leerrijke en intense tijd.

Nu ik op tram 4 zit is het tijd om terug te keren naar wat ik écht wil.

Meer back to basic. Terug naar de natuur, de rust, zelf onthaasten.

Daarom ging ik op zoek naar merken die natuurlijk, ecologisch, basic én no nonsense zijn. Merken die voelen als thuiskomen. Dat gevoel zoek ik bij mijn leveranciers en dat gevoel wil ik overbrengen naar jullie.

Thuiskomen, rust, liefde. En van thuiskomen gesproken, je vindt me tegenwoordig ook niet meer in de Northlaan in Oostende, waar mijn avontuur, ooit, 13 jaar geleden, begon. Onthaasten kun je vanaf nu, echt thuis in Bredene, tussen het groen, zonder het zand. Heerlijk geruis van de bladeren en het getjirp van de vogeltjes, afgewisseld met wat lawaai van de ellendebende.

Want ja, ik ben ook trotse mama van Vince (13), Gilles (10) en Fleur (5). Daarnaast woon ik met mijn lieftallige wederhelft, Stefaan en onze drie cheecky monkies samen met onze poes Yoda en mijn schaduw, Beau. Het combineren van een zaak en een gezin is te vergelijken met koorddansen gecombineerd met jongleren. But hey, Cirque du Soleil is wel vet cool hè. Love my job, love my family. Het levert altijd leuke vertelmomenten op, zowel thuis als in de BeautyBar.

Tenslotte sta ik altijd te popelenen om nieuwe skills aan te leren, handige ditjes en datjes mee te pikken voor mijn klanten of me verder te verdiepen in de huid en gezonde  voeding. Mama moet ook naar school. Epigenetisch huidtherapeute en sportpedicure zijn er twee waar ik best fier op ben.

Ik kan het je wel vertellen wie en hoe ik ben, maar als je ’t echt wil weten, dan zul je toch zelf eens moeten passeren...

Nimphéa Team

Beau & Yoda

Voor wie graag furry knuffels krijgt, staan Beau en Yoda steeds paraat. ​De één verwelkomt je met een woef en de ander met een miauw. 

Zij staan in voor de begroeting van de klanten en de mentale steun tijdens de moeilijke momenten. Moet je even in de wachthoek vertoeven? Ze houden je graag gezelschap. Laat het ons zeker weten mocht je allergisch zijn.

Wil je Beau graag belonen met iets lekkers? Dat kan en mag, maar liefst een koekje van eigen deeg. Vraag er gerust, we geven ze met plezier.

P.S.: laat geen bananen onbewaakt achter bij Beau, hij zit in zijn apejaren.

Beau & Yoda
Oscar

La Nula Team

Oscar

Meet Oscar. Oscar is onze allaround medewerker. Hij is het luisterend oor van de zaak, hij neemt met plezier je jas aan, houdt de stock nauwlettend in het oog en zal in de toekomst terug gastheer zijn tijdens de workshops. In afwachting daarvan toont hij alvast met veel plezier hoe je je mondmasker het best opzet.

Af en toe kun je Oscar in de gekste poses of met de mafste outfits aantreffen. Door zijn zachtaardige karakter laat hij zich daartoe soms verleiden door de ‘ellende bende’ aka mijn kids. Drie zeer lieve kinderen die je hier ook soms eens ontmoet. (en ja, ze noemen zich zelf de ‘ellende bende’, al spreek ik hen daarin niet tegen)